Heisann, og velkommen til Arbeidslivsportalens prosjektblogg! Gjennom denne bloggen kan dere både følge med og delta på vår reise fra idé til endelig løsning. Vi kommer til å poste alt fra små innblikk i arbeidshverdagen vår til mer viktige oppdateringer om status og progresjon i prosjektet.

Arbeidslivsportalen skal både gi fremtidens arbeidstakere erfaringen de trenger og kvalitet til norske arbeidsplasser. Alt skal komme brukeren til gode, enten brukeren er en student, et skolebarn, en pasient, en privat kunde eller en offentlig virksomhet. Vi begynner med studentpraksis ved å gjøre det enkelt og finne de beste praksisplassene for norske studenter. OsloMet tok initiativet, og hele Norge vil ha det!

Du kan finne mer informasjon om prosjektet ved å manøvrere rundt på bloggen.

Innblikk i workshop om Arbeidslivsportalens fremtidige tilstand