Prosjektgruppen vokser

Ukens store begivenhet fant sted på torsdag da vi gikk fra å være fem til ni personer. Joachim, Lydia, Pål og Sigrid kommer inn i prosjektet på vegne av Unit og skal få fart på den tekniske utviklingen. De har kontroll på alt fra tjenestedesign til IT-arkitektur. Vi ser allerede nytten av hverandre (se bildet under) og gleder oss til fortsettelsen.

Hvor mange ingeniører trengs for å få en projektor til å fungere?

Av andre hendelser kan vi nevne at Benedicte, Helene, Line og Marte presenterte Arbeidslivsportalen på FS-Brukerforum. FS står for Felles Studentsystem og er et studieadministrativt system som benyttes av landets universitet og høgskoler. Uavhengig av hvordan løsningen kommer til å se ut, vet vi med sikkerhet at FS kommer til å være en viktig del av den.

Helene, Marte og Line koser seg på scenen

Velkommen til Joachim, Lydia, Pål og Sigrid, og god helg!

Produktdesign møter tjenestedesign

Hvordan spiser man en elefant?

1. Claudia Talgo

Hei, dette var strålende nyheter! Og flott å se at dere har humoren i behold. Jeg tipper det trengs minst 2 ingeniører, og én administrator som tar bilder og legger dem ut 😉