Arbeidslivsportalen

Et nasjonalt samarbeidsprosjekt

Hva er en rettferdig fordeling av praksisplasser?

Martin, Sigrid og en god del studenter i diskusjon

Som beskrevet i et tidligere blogginnlegg, har vi satt opp flere spørsmål vi trenger svar på for å komme nærmere en god forståelse av hva som er driveren for de ulike brukergruppene våre. Ett av spørsmålene vi stilte oss var: Hva skal til for at studentene opplever fordelingen som rettferdig?

For å komme nærmere et svar på dette tok vi direkte kontakt med studentene. I første omgang stilte vi oss opp på P52 der det blant annet holder til mange lærerstudenter ved OsloMet. Vi tok kontakt med forbipasserende, bød på kaffe og stilte noen spørsmål knyttet til temaet.

Tusen takk til alle dere som tok dere tid til å prate med oss!

Vi kommer til å gjenta denne aktiviteten og vil stå på stand i P32 ved OsloMet neste uke. Kom innom oss for en kaffe og en prat!

Previous

Hjelp oss med elefantens første ben!

Next

Studentene designer fremtidens kommunikasjon

2 Comments

 1. Viktoriia

  Hei!
  Blir veldig spennende å se på svar dere har fått.

  Er det mulig å opprette en survey og sende til studenter ved andre institusjoner i Norge?

  • Line Melby

   Hei, og takk for flott innspill!

   Vi er opptatt av å forstå behovene på tvers på institusjonene. I første omgang trenger vi å forstå de bakenforliggende driverne for et godt praksisforløp for studentene. Da må vi spørre “hvorfor” og gå mer i dybden enn hva man får til i en spørreundersøkelse. Når det gjelder spørreundersøkelser på nasjonal basis tror vi at Studiebarometeret vil bli viktig for dette prosjektet.

   Gi beskjed dersom noe er uklart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén