I dag startet vi dagen på Kjeller sammen med produktdesignstudentene. De er godt i gang med arbeidet sitt og holder på å fordype seg i hvordan kommunikasjonen mellom aktørene i praksis bør være både før, under og etter praksis. Som studenter vet de godt hvor og hvordan de foretrekker å utveksle informasjon, og dette gir oss i prosjektet et interessant og annerledes perspektiv. Uten å avsløre for mye, kan vi nevne at chat var et gjentakende tema under dagens møte.

De har for øvrig et særdeles innbydende og stilig prosjektrom (se bildet til venstre), og dette smitter tydelig over på stemningen i hele rommet. Vi tar også disse tankene med oss hjem til Pilestredet og undersøker om det kan gjøre utslag på temperaturen i vårt eget prosjektrom (se bildet til høyre).

God helg!