Et nasjonalt samarbeidsprosjekt

Smakebiter fra arbeidshverdagen: konseptvisualisering og gevinstyoga

Det skjer mye på prosjektet for tiden, og vi legger vi ned store mengder arbeid i å utarbeide konsepter for hvordan fordelingen kan foregå. Disse konseptene er basert på innsikt vi har fått fra å snakke med studenter, praksissteder og ulike utdanningsinstitusjoner. Vi visualiserer konseptene i prototyper og tester på brukerne. Det som foreløpig er under arbeid er en enkel måte for praksisstedene å melde inn kapasitet på, og et brukergrensesnitt for hvordan studentene skal få informasjon om og kunne ønske seg praksissteder. Under ser dere Sigrid og Martin i arbeid med sistnevnte. Etter hvert som prototypene blir mer håndfaste, skal dere få se mer og komme med innspill. 

Har du forresten hørt messende stemmer resitere mantraet «O(slo)met» i andre etasje i P46? Da har du vært vitne til gevinstyoga. Dette er en yogaform som praktiseres i pausene når man oppdaterer gevinstrealiseringsplanen til prosjektet. Dessverre ble yogaen aldri dokumentert, men under ser dere spiriten som følger med en runde med gevinstyoga.

Previous

Studentene designer fremtidens kommunikasjon

Next

Hvordan komme fra drømmescenario til teknisk løsning?

1 Comment

  1. Benedicte Frydendal

    Det høres ut som dere er på god vei og og gjør riktige prioriteringer for konseptene dere tester ut.

    Jeg blir gjerne med på en runde med gevinstyoga. Muligens det er noe som bør innføres i forsikringsbransjen.

    Savner dere. Masse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén