Illustrasjonsbildet, Kilde: Arbeidslivsportalen

Sommeren har gitt prosjektet noen fine resultater på programmeringssiden som vi gleder oss til å vise frem!

Vi har også brukt sommeren til bl.a. erfarings-utveksling der et medlem fra prosjektgruppen  besøkte ZLS (Senter for lærerutdanning og skoleforskning) ved Universitetet i Leipzig, Tyskland. Her bruker en avdeling sammen med andre institusjoner i delstaten Freistaat Sachsen, en praksisportal for tildeling av praksisplasser innenfor lærerutdanningen, og dette siden studieåret 2010/2011 .

Praktikumsportal Sachsen er en  portal som er frakoblet de ulike databasene for studentforvaltning. Allikevel er paralleller til Arbeidslivsportalen sin fase 1 tydelige som gjorde besøket både interessant og nyttig.

Takk til teamet i ZLS! Foto: Nadine Kaiser